Choď na obsah Choď na menu
 


9. 1. 2021

Stále som tu

 

 

Dobrý deň, priatelia. 

 

Je to dlhá doba, odkedy som sa ozvala naposledy. Prišlo mi niekoľko mailov, za ktoré Vám ďakujem a ktoré ma dokopali k písaniu a k tomu, aby som sa ozvala a vysvetlila Vám, čo sa deje. 

Už je to rok, čo som niečo naposledy pridala. Medzičasom sa mi podarilo napísať niekoľko desiatok strán, väčšinou ma k tomu dokopali práve maily, ktoré mi postupom času prišli. A o pár desiatok strán som zároveň prišla, keď mi odišiel pevný disk na notebooku a spolu s ním aj posledné kapitoly, ktoré som nemala ako jediné zálohované. Momentálne mám napísaných pár strán, ale akosi mi chýba chuť pracovať s nimi. 

Priznávam, že čoraz menej času venujem písaniu HPFF, hoci by som stále chcela dopísať aj tieto diela. Neprestala som písať úplne, len povedzme, že sa moja myseľ momentálne uberá trochu iným smerom. Trochu som upustila od sveta Harryho Pottera a začala tvoriť svoj vlastný, stále plný mágie a magických bytostí, len o čosi iný. Pokiaľ by ste mali záujem, časom by som sa s Vami chcela podeliť aj o iné príbehy než len tie o Harrym. Hoci Harryho všetci milujeme a práve tieto príbehy nás tu spojili. 

 

Sľubujem, že sa pokúsim hlásiť častejšie. 

Klea

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.